Page 2 of 2

Re: How Do I...

PostPosted: Thu Dec 10, 2009 11:12 am
by ZiggyZoomba
SB-50 wrote:Oh well, thanks for the help



Try this... go to the User Control Panel (link is just under the logo in the upper left) and then click on "Board Preferences" and then "Edit Posting Defaults"

Check to make sure "Enable BBCode by Default" is set to YES...
Screen shot 2009-12-10 at 10.08.07 AM.jpg
Screen shot 2009-12-10 at 10.08.07 AM.jpg (71.74 KiB) Viewed 2705 times

Re: How Do I...

PostPosted: Thu Dec 10, 2009 11:47 am
by SB-50
ZiggyZoomba wrote:
SB-50 wrote:Oh well, thanks for the help



Try this... go to the User Control Panel (link is just under the logo in the upper left) and then click on "Board Preferences" and then "Edit Posting Defaults"

Check to make sure "Enable BBCode by Default" is set to YES...
Screen shot 2009-12-10 at 10.08.07 AM.jpg


maybe...preview looked good!!

Re: How Do I...

PostPosted: Thu Dec 10, 2009 11:48 am
by SB-50
Thanks for your help!!


GO FALCONS

Re: How Do I...

PostPosted: Fri Dec 11, 2009 3:38 pm
by ZiggyZoomba
WOO WOO!!!

Re: How Do I...

PostPosted: Mon Feb 15, 2010 4:40 pm
by NWLB
This is ducky, but if I can put pictures into posts, I still can't embed YouTube.

I've check the settings, everything seems right, but I still can't get anything but code to display in the posts?

Re: How Do I...

PostPosted: Mon Feb 15, 2010 10:46 pm
by ZiggyZoomba
NWLB wrote:This is ducky, but if I can put pictures into posts, I still can't embed YouTube.

I've check the settings, everything seems right, but I still can't get anything but code to display in the posts?


Please post an example....

Re: How Do I...

PostPosted: Mon Feb 15, 2010 11:07 pm
by NWLB
ZiggyZoomba wrote:
NWLB wrote:This is ducky, but if I can put pictures into posts, I still can't embed YouTube.

I've check the settings, everything seems right, but I still can't get anything but code to display in the posts?


Please post an example....


<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pLTI3lejhGg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pLTI3lejhGg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Or any other video. Not sure what you want as an example. I have no "insert" button, there are no options I can see that enable anything special. And I'm not a BBcode fan, so I don't know if some other tags are needed.

Re: How Do I...

PostPosted: Tue Feb 16, 2010 12:23 am
by TG1996


:-D

Re: How Do I...

PostPosted: Tue Feb 16, 2010 2:44 am
by BGDrew
Let's say your YouTube video's direct URL was http://www.youtube.com/watch?v=pLTI3lejhGg&hl. To embed this video you would first remove what's in blue:

http://www.youtube.com/v=pLTI3lejhGg&hl

Next, you're going to remove the green text (the = sign) and replace it with a forward slash (/).

http://www.youtube.com/v/pLTI3lejhGg&hl

The resolution for YouTube videos is 425x344, so your code would look like this:

(flash=425,344)http://www.youtube.com/v/pLTI3lejhGg&hl(/flash)

Change the ( and ) to [ and ] and you're good to go.

Re: How Do I...

PostPosted: Tue Feb 16, 2010 11:47 am
by NWLB
BGDrew wrote:Let's say your YouTube video's direct URL was http://www.youtube.com/watch?v=pLTI3lejhGg&hl. To embed this video you would first remove what's in blue:

http://www.youtube.com/v=pLTI3lejhGg&hl

Next, you're going to remove the green text (the = sign) and replace it with a forward slash (/).

http://www.youtube.com/v/pLTI3lejhGg&hl

The resolution for YouTube videos is 425x344, so your code would look like this:

(flash=425,344)http://www.youtube.com/v/pLTI3lejhGg&hl(/flash)

Change the ( and ) to [ and ] and you're good to go.


:lol: You have to be kidding. Nevermind, not worth the time. I'm sure they'll be a button eventually.